**
{% elseif cartEntry.wasPriceLast30Days %}**
{% elseif cartEntry.wasPriceLastCampaign && cartEntry.wasPriceLastCampaignDateFrom %}** {{cartEntry.LastCampDateFrom}}
{% endif %}Sprememba naročila Dokončaj spremembo
Z namenom zmanjšanja škodljivih CO2 izpustov, smo se pri HOFERju najprej lotili optimizacije internih postopkov delovanja. K uspešnemu znižanju našega ogljičnega odtisa so prispevali številni dejavniki:
Pri podjetju HOFER delamo korake v smeri bolj zelene prihodnosti, zato smo tudi na tem področju že sprejeli številne ukrepe:
Pri HOFERju aktivno pristopamo k zaščiti okolja in prispevamo k vedno bolj trajnostni dobavni verigi svežih izdelkov, kar dokazujeta tudi trajnostni certifikat IFCO in CHEP.
Za prevoze kruha, peciva, sadja in zelenjave iz skladišč do trgovin, kjer je le mogoče, uporabljamo transportne zaboje IFCO RCP za večkratno uporabo. Tudi večina sadja in zelenjave je v naših trgovinah na policah postavljena v te zaboje. Na takšen način ščitimo izdelke in zmanjšujemo količino odpadkov ter CO2 emisij. V primeru poškodb lahko zaboje v celoti recikliramo.
Z uporabo IFCO zabojev smo v letu 2023 prihranili:
Z uporabo storitev, ki jih ponuja CHEP certifikat, smo v letu 2023: