Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 1 porcijo

Za biskvit:

  • 2 jedilni žlici gladke pirine moke KORNGOLD
  • 200 g bele čokolade CHOCEUR, narezana na koščke
  • 1 čajna žlička pecilnega praška BELLA
  • 75 g čajnega masla MILFINA sobne temperature
  • 1 jedilna žlica vaniljevega sladkorja BELLA
  • 80 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST
  • 50 g kristalnega sladkorja AGRAGOLD
  • 1 bio jajce NATUR AKTIV
  • 2 jedilni žlici kisle smetane MILFINA

Za preliv:

  • 150 g temne čokolade CHOCEUR
  • 2 jedilni žlici sončničnega olja OSANA

Priprava

  1. Pečico segrejemo na 180 °C. Pekač velikosti 20 x 20 cm obložimo s papirjem za peko. Dve žlici moke zmešamo s koščki čokolade, da se ti med peko ne bi potopili na dno. Preostalo moko zmešamo s pecilnim praškom.
  2. Maslo, vanilijev sladkor in sladkor penasto vmešamo. Nato vmešamo jajce in kislo smetano. Dodamo moko s pecilnim praškom in na koncu še koščke čokolade z moko. Zmes prelijemo v pripravljen pekač in pečemo 25−30 minut.
  3. Tortico ohladimo, nato pa jo prelijemo z na pari stopljeno čokolado, ki smo ji primešali olje.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.