Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Za buhteljne z mocarelo:

  • testa za pico CUCINA NOBILE
  • pesto Genovese CARLONI
  • 15 mini kroglic mozzarelle CARLONI
  • malo masla MILFINA
  • malo oljčnega olja MINOS

Za paradižnikovo pomako:

  • 50 g čebule
  • 0,5 čajne žličke sladkorja HAPPY HARVEST
  • 0,5 čajne žličke paradižnikove mezge CARLONI
  • 200 g pasiranih paradižnikov CARLONI
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

Buhteljni z mocarelo:

  1. Testo za pico narežemo na 15 kvadratov, ki jih na sredini premažemo s pestom.
  2. Na vsak kvadrat položimo kroglico mocarele, robove nato zavihamo navzgor in oblikujemo kroglo.
  3. Tako dobljene krogle položimo na namaščen pekač in jih pečemo 15–20 pri temperaturi 190 °C (ob vklopljenem spodnjem gretju).

Paradižnikova pomaka:

  1. V majhni kozici na olju popražimo na grobo nasekljano čebulo, da postekleni.
  2. Umešamo sladkor, paradižnikovo mezgo in pasirane paradižnike ter solimo in popramo po okusu.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.