Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 1 jedilna žlica orientalske kumine
  • 1 jedilna žlica origana LE GUSTO
  • 1 čajna žlička soli PIRANSKE SOLINE
  • 1 čajna žlička popra LE GUSTO
  • 1 čajna žlička čilijevih kosmičev
  • 3 stroki česna
  • 3 jedilne žlice olja OSANA
  • sok limete
  • 600 g piščančjih prsi OKUS PODEŽELJA
  • 400 g riža HAPPY HARVEST
  • 2 paradižnika
  • 2 avokada
  • 2 čebuli
  • 150 g ribane mocarele MILFINA
  • 250 g kisle smetane MILFINA
  • 1 šopek svežega koriandra

Priprava

  1. Za marinado v skledi zmešamo kumino, origano, sol, poper, čili, drobno nasekljan česen, olje in limetin sok.
  2. V marinadi z vseh strani povaljamo piščančje prsi, nato jih približno 1 uro mariniramo v hladilniku.
  3. Medtem skuhamo riž.
  4. Piščančje prsi v ponvi spečemo z obeh strani, odstavimo in narežemo na koščke.
  5. Dno globokega krožnika prekrijemo z rižem, na katerega razporedimo pečene piščančje prsi, paradižnik, čebulo, avokado in
  6. Paradižnika in avokada narežemo na kocke, čebuli pa drobno nasekljamo. mocarelo.

Dekoracija:

  1. Okrasimo s kislo smetano in svežim koriandrom.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.