Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 2 čebuli
  • 8 večjih krompirjev
  • 3 glave pečenega česna
  • 2 jedilni žlici rastlinskega masla
  • 2 jedilni žlici rastlinske smetane za kuhanje
  • zelenjavna jušna osnova
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Čebulo naseklajte in fino prepražite.
  2. Dodajte olupljen krompir, ki ga narežete na manjše kocke.
  3. Dodajte pečene česnove stroke, zalijte z zelenjavno jušno osnovo, da prekrijete vse sestavine ter kuhajte približno 20 minut.
  4. Vse skupaj zmešajte v blenderju, dodajte rastlinsko smetano in maslo ter mešajte, da dobite gladko kremno juho.
  5. Solite in dodajte poper po svojem okusu.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.