Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 300 g šampinjonov
  • 1 čebula
  • 1 strok česna
  • 100 g pancete Z‘DEŽELE
  • 2 jedilni žlici sončničnega olja OSANA
  • 6 bio jajc NATUR AKTIV
  • muškatni orešček
  • 0,5 šopka peteršilja
  • 30 g nastrganega italijanskega trdega sira CUCINA NOBILE
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Šampinjone očistimo in jih narežemo na koščke. Čebulo in česen nakockamo ter ju skupaj z na trakce narezano panceto prepražimo na vročem olju. Dodamo še šampinjone, popečemo, posolimo in popramo, nato pa maso stresemo v okrogel ognjevaren pekač. Jajca stepemo, začinimo z muškatnim oreščkom, posolimo, popramo ter primešamo sesekljan peteršilj.
  2. Šampinjone v pekaču prelijemo z jajčno mešanico in vse skupaj približno 12 minut pečemo v spodnjem delu pečice, ki smo jo segreli na 190 °C (oz. 170 °C, če pečemo s funkcijo kroženja vročega zraka). Po 6 minutah frtaljo potresemo z nastrganim trdim sirom in damo v pečico še za 6 minut.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.