Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 400 g zelenih špargljev
  • 1 majhna čebula
  • 250 g krompirja
  • 8 češnjevih paradižnikov
  • 30 g naribanega sira Grana Padano CUCINA NOBILE
  • 2 jedilni žlici ekstra deviškega oljčnega olja CASTELLO
  • 1 vejica rožmarina
  • 0,25 svežnja peteršilja
  • 6 bio jajc NATUR AKTIV
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • drobnjak

Priprava

  1. Spodnjo tretjino špargljev olupimo, konce odrežemo, nato pa stebla narežemo na 3 cm dolge kose. Krompir operemo, ga narežemo na kocke in kuhamo približno 10 minut. Operemo še rožmarin in peteršilj, osmukamo lističe in jih sesekljamo. Nato olupimo in sesekljamo tudi čebulo, češnjeve paradižnike pa prerežemo na pol.
  2. Jajca ubijemo v skledo in razžvrkljamo, primešamo nariban sir Grana Padano in sesekljan peteršilj ter začinimo s poprom. V veliki ponvi segrejemo oljčno olje in v njem posteklenimo čebulo. Nato dodamo šparglje in jih pri srednji temperaturi približno 3 minute pražimo. Posolimo in v ponev stresemo kuhane kocke krompirja ter sesekljan rožmarinin pokrite kuhamo še 3 minute. Dodamo paradižnike in kuhamo še 1 minuto. Primešamo jajčno zmes, znižamo temperaturo, pokrijemo in pustimo, da jajca zakrknejo. Frtaljo okrasimo z malo drobnjaka in jo postrežemo še toplo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.