Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 300 g lososa
  • 1 zavoj zelenih špargljev
  • 0,5 bio limone NATUR AKTIV
  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 2 stroka česna
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Pečico segrejemo na 200°C.
  2. Manjši pekač obložimo z večjim kosom alu folije (ali peki papirja).
  3. Na folijo v pekaču postavimo file lososa. Špargljem odrežemo trše konce in jih dodamo k lososu. Limono narežemo na kolobarje in jo potisnemo pod lososa in šparglje.
  4. Vse skupaj pokapamo z oljčnim oljem, posipamo drobno sesekljan česen ter začinimo s soljo in poprom.
  5. Losos in šparglje pokrijemo s preostalo alu folijo tako, da naredimo žepek ter dobro stisnemo konce, da se ne odvijejo.
  6. Pekač potisnemo v ogreto pečico in pečemo 20 minut, nato pa vroče postrežemo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.