Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 4 fileti lososa ALMARE SEAFOOD (vsak po 200 g)
  • 1 majhna čebula
  • 0,5 manjšega koromača
  • 4 kosi posušenih paradižnikov CUCINA NOBILE
  • nastrgana lupinica bio limone
  • 8 temnih grških oliv LYTTOS
  • malo oljčnega olja BELLASAN
  • 4 jedilne žlice belega vina
  • 4 vejice timijana
  • sol
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Čebulo, koromač in posušene paradižnike narežemo na tanke trakove.
  2. Vsak lososov filet položimo na velik kos alu folije in ga začinimo s soljo, poprom in nastrgano limonino lupinico ter obložimo z olivami, čebulo, posušenimi paradižniki in koromačem.
  3. Pokapamo z oljčnim oljem in belim vinom.
  4. Na vsak file damo še vejico timijana, nato alu folijo na vrhu stisnemo, da oblikujemo majhne paketke, ki jih položimo na žar in pri nizki temperaturi pečemo 10–15 minut. Pečeno jed na krožniku postrežemo kar v foliji.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.