Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 16 porcij

  • 50 g zamrznjenih malin SWEET VALLEY
  • 300 g bele čokolade CHOCEUR
  • 8 g navadnega bio svežega sira NATUR AKTIV
  • 16 svežih malin
  • 300 g bele kuverture BELLA

Priprava

  1. Zamrznjene maline stresemo v vrečko, jih z valjarjem fino zdrobimo in jih nato presejemo skozi cedilo.
  2. Nato grobo nasekljamo čokolado in jo stopimo nad vodno kopeljo. V stopljeno čokolado dodamo sveži sir in 1 žlico zdrobljenih zamrznjenih malin.
  3. 2 do 3 žlice še mlačne čokoladne mase prelijemo v vrečko za dekoriranje, z njo napolnimo sveže maline in jih za eno uro položimo v zamrzovalnik. Preostanek čokoladne mase za ta čas shranimo v hladilnik.
  4. Maline vzamemo iz zamrzovalnika in jih oblečemo v čokoladno maso, tako da 20 do 25 g mase oblikujemo v kroglico, ki jo nato sploščimo, na sredo položimo malino in znova oblikujemo kroglico. Nato kroglice še za pol ure shranimo v zamrzovalnik.
  5. Medtem segrejemo belo čokoladno kuverturo. Zamrznjene kroglice pomočimo v stopljeno kuverturo in pustimo, da se odtečejo.
  6. Potresemo jih s preostalim malinovim prahom in jih shranimo v hladilnik.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.