Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 800 g zelenih špargljev
  • 2 vejici rožmarina
  • 2 stroka česna
  • 2 čebuli
  • 4 jedilne žlice ekstra deviškega oljčnega olja CASTELLO
  • 20 češnjevih paradižnikov
  • sol
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Šparglje operemo, spodnjo tretjino olupimo, konce pa odrežemo.
  2. Vejici rožmarina osmukamo, stroka česna razpolovimo po dolžini, olupljeni čebuli pa narežemo na 4 dele.
  3. V ponvi na oljčnem olju približno 3 minute pri srednji temperaturi pražimo čebulo, česen in šparglje, začinimo s soljo, poprom in rožmarinom.
  4. Na koncu dodamo še oprane češnjeve paradižnike, pokrijemo in pražimo še 8 minut pri nizki temperaturi ter občasno premešamo.
  5. Postrežemo s sveže pečeno bageto.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.