Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 100 g čebule
  • 3 jedilne žlice bio grškega oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
  • 4 kosi piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
  • 500 g jagod
  • 2 jedilni žlici celega zelenega popra
  • 4 jedilne žlice rdečega balzamičnega kisa
  • 1 jedilna žlica bio cvetličnega medu NATUR AKTIV
  • 4 rezine rustikalne štručke OKUS PODEŽELJA
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • črni poper LE GUSTO

Priprava

  1. Čebulo narežemo na obročke.
  2. V ponvi segrejemo 2 žlici oljčnega olja in na njem pečemo piščančje fileje na vsaki strani 8–10 minut. Fileje vzamemo iz ponve in jih postavimo na toplo.
  3. V isto ponev damo žlico oljčnega olja in na njem podušimo čebulne obročke. Dodamo še na četrtine narezane jagode, zeleni poper in vse skupaj na kratko popečemo. Zalijemo s kisom, dodamo med, začinimo s soljo in poprom ter premešamo.
  4. V ponvi na kančku oljčnega olja zlato rumeno popečemo rezine štručke.
  5. Piščančje fileje narežemo ter postrežemo z jagodnim čatnijem in popečenimi rezinami štručke.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.