Opozarjamo, da se s predvajanjem videoposnetka podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.
Opozarjamo, da se z aktivacijo teh gumbov omogoči njihova uporaba. V primeru uporabe gumbov, se vaši osebni podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti. Zavezujete se, da pri uporabi teh storitev nikomur ne boste pošiljali nezaželenih oglasov.
Piščančje zrezke osušimo na papirnati brisači, solimo in popramo.
Sušene paradižnike dobro odcedimo in narežemo na tanke rezine.
Zrezke na žaru opečemo z ene strani. Po približno 3 minutah pečenja zrezek obrnemo ter na opečeno stran zrezka naložimo rezine sira in sušene paradižnike. Pečemo še 3 minute.
Okrasimo z listi sveže bazilike.
NAMIG
Piščančje zrezke lahko zamenjamo s svinjskimi ali govejimi zrezki.
PRILOGA, KI JO PRIPOROČAMO
Česnova bageta GOOD CHOICE
Nasvet
NAMIG: Piščančje zrezke lahko zamenjamo s svinjskimi ali govejimi zrezki. Priloga, ki jo priporočamo: česnova bageta GOOD CHOICE
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.
Du erreichst uns Mo - Fr von 07:15 bis 20:00 Uhr und Sa von 07:15 bis 18:00 Uhr.
Bitte beachte: Der Chat öffnet sich in einem neuen Fenster!
Derzeit sind keine Mitarbeiter für einen neuen Live Chat verfügbar.
Du erreichst uns Mo - Fr von 07:15 bis 20:00 Uhr und Sa von 07:15 bis 18:00 Uhr.
Prijava
E-poštni naslov in geslo se ne ujemata. Prosimo, preverite svoj vnos. Vaše geslo morda ne ustreza našim novim varnostnim zahtevam. V tem primeru kliknite »Ste pozabili geslo?« in ustvarite novega.
Dostop do vašega profila je bil začasno onemogočen. Prosimo, poskusite kasneje.
Vaš profil še ni aktiviran.
Ali:
Opozarjamo, da se z aktivacijo teh gumbov omogoči njihova uporaba. V primeru uporabe gumbov, se vaši osebni podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.