Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Puranje prsi:

  • naribana lupina bio limone
  • 2 stroka česna, strta
  • 0,5 čajne žličke popra
  • 1 čajna žlička soli
  • 50 ml bio oljčnega olja NATUR AKTIV
  • 8 majhnih zrezkov iz puranjih filejev OKUS PODEŽELJA (po približno 75 g)

Rezanci z zelenim čajem:

  • 500 g rezancev NATUR AKTIV
  • 150 ml vode
  • 150 ml sladke smetane
  • 3 vrečke zelenega čaja

Grah:

  • 200 g globoko zamrznjenega graha (odtajanega)
  • 2 jedilni žlici masla
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Za marinado zmešamo limonovo lupinico, česen, sol, poper in olje. Zrezke v skodeli zmešamo z marinado in jih 1 uro pustimo počivati v hladilniku.
  2. Rezance v slanem kropu skuhamo po navodilu na embalaži, da ostanejo čvrsti. Vodo in smetano zavremo v ponvi, ogenj zmanjšamo in dodamo vrečice čaja, ki jih po treh minutah odstranimo.
  3. Meso v drugi ponvi zlatorjavo popečemo. Rezance odcedimo in jih vsujemo v ponev s čajno smetano. Grah na hitro popražimo na maslu, dodamo rezancem in hitro premešamo.
  4. Rezance razdelimo na krožnike, nanje pa položimo kose pečenega mesa.

Nasvet

  • Če uporabljate lupino citrusov, vselej izberite biološko pridelane, saj v lupini ni ostankov pesticidov.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.