Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

Sestavine:

  • 2 skodelici polžkov - testenine
  • 1 bučka
  • 0,5 rdeče paprike
  • 0,5 rumene paprike
  • 10 češnjevih paradižnikov
  • 2 jedilni žlici kaper
  • 6 oliv brez koščic
  • veganski sir v lističih ali feta sira
  • drobnjak za okrasitev

Za preliv:

  • 3 jedilne žlice veganske majoneze
  • 3 jedilne žlice veganskega jogurta
  • 1 jedilna žlica gorčice estragon LOMEE
  • malo limoninega soka
  • ščepec soli LE GUSTO

Priprava

  1. Polžke skuhajte v osoljeni vodi in jih odcedite ter ohladite.
  2. Bučko razrežite na kocke in jih popecite na ponvi z olivnim oljem. Obe papriki narežite na kocke, paradižnike pa razpolovite. Mlado čebulo, kapre, olive in drobnjak nasekljajte na drobno. Veganski feta sir ali sir v lističih nadrobite.
  3. V posodi skupaj zmešajte testenine, preliv in preostale sestavine..

Priprava preliva:

  1. Vse sestavine za preliv zmešajte v posodici.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.