Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • mediteranske predjedi LOMEE
  • 400 g testenin GOURMET
  • 100 g čebule
  • 400 g kozic ALMARE SEAFOOD
  • 100 g čajnega masla MILFINA
  • 400 ml penine Silver Pearls vinske kleti RADGONSKE GORICE
  • 200 ml smetane za kuhanje MILFINA
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • malo limoninega soka
  • bazilika LE GUSTO

Priprava

  1. Najprej skuhamo testenine na način al dente. Medtem ko se testenine kuhajo, olupimo čebulo, jo na drobno sesekljamo in jo skupaj s kozicami popražimo na maslu. Kozice nato odstranimo iz ponve, praženo čebulo, ki je ostala v ponvi, pa zalijemo s penino in smetano za kuhanje. Tako pripravljeno omako pokuhamo, nato damo kozice nazaj v ponev. Na hitro zavremo in začinimo s poprom, soljo in malo limoninega soka.
  2. Rezance odcedimo, damo v skledo in vmešamo kozice v kremni omaki s penino. Okrasimo z malo posušene bazilike.
  3. K testeninam s kozicami v kremni omaki s penino se kot predjed odlično podajo mediteranske predjedi.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.