Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico
HEADER-testenine

Testenine in žita

41 receptov

Izberi

Gobov ragu s pirinimi testeninami po receptu Barbarella Green Chef

Goveja taljata z gorgonzolinim maslom in špargljevo rižoto

Gratinirani njoki s papriko

Hitre testenine po receptu Barbarella Green Chef

Hlebčki iz kuskusa s pirejem in ocvrto čebulo

Indijski piščančji kari

Kremna špinača s pirejem in jajcem na oko

Njoki v paradižnikovi omaki receptu Barbarella Green Chef

Njoki z dimljenim lososom

Osvežilna solata z lečo in zelišči

Ovsena kaša z breskvami po receptu Barbarella Green Chef

Pad thai s piščancem po receptu Vibrant Plate

Paradižnikova juha s tortelini po receptu Vibrant Plate

Pirini polnozrnati špageti z brokolijem, šampinjoni in parmezanom

Piščančji paprikaš s širokimi rezanci po receptu Vibrant Plate

Polnjen svinjski file v vinski omaki

Počasi pečene krače divjega prašiča z njoki

Riževa skleda z arašidovim maslom po receptu Barbarella Green Chef

Rižota z bučo in ječmenom po receptu Vibrant Plate

Spomladanska rižota s šparglji po receptu Barbarella Green Chef

Steak z istrskimi fuži na kremni omaki iz tartufov in šampinjonov

Tagliatelle z gobovim ragujem po receptu Barbarella Green Chef

Testenine iz enega lonca

Testenine s šparglji in limono po receptu Barbarella Green Chef

Testeninska solata po grško po receptu Vibrant Plate

Testeninska solata po receptu Barbarella Green Chef

Testeninska solata po receptu Vibrant Plate

Tunin steak s črnimi rezanci

Veganski tortelini po receptu Barbarella Green Chef

Veganski »mac`n`cheese« po receptu Barbarella Green Chef

Vegetarijanska solata s pirinimi testeninami

Zdrava testeninska solata NATUR AKTIV po receptu Vibrant Plate

Zelenjavna rižota

Šampinjoni z jajčnimi vlivanci

Široki rezanci s kozicami v kremni omaki s penino

Široki rezanci z jajčevci, papriko in tuno po receptu Vibrant Plate

Široki rezanci z natrgano govedino po receptu Vibrant Plate

Špageti s šampinjonovo omako po bolonjsko

Špageti s klapavicami

Špargljev ragu s peresniki, pršutom in pestom

Špinačna rižota s kozicami, pečenim lososom in ragujem iz češnjevih paradižnikov